News

 • Van der Breggen wint vijfde etappe naar Vaals

  Van der Breggen wint vijfde etappe naar Vaals

  2 september 2017 - Anna van der Breggen heeft de vijfde etappe van de Boels Ladies Tour gewonnen. De olympisch kampioene reed in deze rit van Stramproy naar Vaals in de finale weg met klassementsleidster Annemiek van Vleuten en toonde zich de snelste in de sprint. Van Vleuten verstevigt daarmee haar leidende positie.

  lees verder >
 • Brennauer sprint naar de winst in Weert

  Brennauer sprint naar de winst in Weert

  1 september 2017 - De vierde etappe van de Boels Ladies Tour van Gennep naar Weert is gewonnen door Lisa Brennauer. De Duitse van Canyon-Sram wees de Australische Chloe Hosking (tweede) en de Française Roxane Fournier (derde) achter zich. Kirsten Wild werd vierde en was daarmee de beste Nederlandse. Annemiek van Vleuten blijft leidster.

  lees verder >
 • Van Vleuten opnieuw sterkste tijdrijdster in Boels Ladies Tour

  Van Vleuten opnieuw sterkste tijdrijdster in Boels Ladies Tour

  31 augustus 2017 - De derde etappe van de Boels Ladies Tour is gewonnen door Annemiek van Vleuten. De renster van Orica-Scott hield Ellen van Dijk vier seconden achter zich in de 16,9 kilometer lange tijdrit rond Roosendaal. Dinsdag won de Gelderse al de openingstijdrit in Wageningen.

  lees verder >
 • Kirsten Wild sprint naar winst in Arnhem

  Kirsten Wild sprint naar winst in Arnhem

  30 augustus 2017 - De tweede etappe van de Boels Ladies Tour is gewonnen door Kirsten Wild. De Overijsselse renster van Cylance toonde zich de snelste in de massasprint in de 129 kilometer lange rit van Eibergen naar Arnhem door Maria Giullia Confanieri en Lisa Brennauer voor te blijven.

  lees verder >
 • Van Vleuten laat Wageningen juichen met ritzege in woonplaats

  Van Vleuten laat Wageningen juichen met ritzege in woonplaats

  29 augustus 2017 - Annemiek van Vleuten heeft de openingstijdrit van de Boels Ladies Tour op haar naam gebracht. In de 4,3 kilometer lange rit tegen de klok in haar woonplaats Wageningen bleef de renster van Orica-Scott Europees kampioene tijdrijden Ellen van Dijk vier tellen voor. Derde werd Lisa Brennauer, de Duitse strandde op tien seconden.

  lees verder >
 • Nederlandse vrouwentoppers in Boels Ladies Tour

  Nederlandse vrouwentoppers in Boels Ladies Tour

  21 augustus 2017 - De Boels Ladies Tour heeft van 29 augustus tot en met 3 september een groot aantal Nederlandse vrouwentoppers aan het vertrek staan. De enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour mag onder anderen olympisch kampioene Anna van der Breggen, Nederlandse kampioene én titelverdedigster Chantal Blaak en Europees kampioene Ellen van Dijk aan het vertrek verwachten.

  lees verder >