News

 • Kirsten Wild sprint naar winst in Arnhem

  Kirsten Wild sprint naar winst in Arnhem

  30 augustus 2017 - De tweede etappe van de Boels Ladies Tour is gewonnen door Kirsten Wild. De Overijsselse renster van Cylance toonde zich de snelste in de massasprint in de 129 kilometer lange rit van Eibergen naar Arnhem door Maria Giullia Confanieri en Lisa Brennauer voor te blijven.

  lees verder >
 • Van Vleuten laat Wageningen juichen met ritzege in woonplaats

  Van Vleuten laat Wageningen juichen met ritzege in woonplaats

  29 augustus 2017 - Annemiek van Vleuten heeft de openingstijdrit van de Boels Ladies Tour op haar naam gebracht. In de 4,3 kilometer lange rit tegen de klok in haar woonplaats Wageningen bleef de renster van Orica-Scott Europees kampioene tijdrijden Ellen van Dijk vier tellen voor. Derde werd Lisa Brennauer, de Duitse strandde op tien seconden.

  lees verder >
 • Nederlandse vrouwentoppers in Boels Ladies Tour

  Nederlandse vrouwentoppers in Boels Ladies Tour

  21 augustus 2017 - De Boels Ladies Tour heeft van 29 augustus tot en met 3 september een groot aantal Nederlandse vrouwentoppers aan het vertrek staan. De enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour mag onder anderen olympisch kampioene Anna van der Breggen, Nederlandse kampioene én titelverdedigster Chantal Blaak en Europees kampioene Ellen van Dijk aan het vertrek verwachten.

  lees verder >
 • Aankomst Boels Ladies Tour in Gennep verschoven naar 2018

  Aankomst Boels Ladies Tour in Gennep verschoven naar 2018

  6 juli 2017 - De gemeente Gennep is in 2018 aankomstplaats in de Boels Ladies Tour, dat zijn gemeente en de organisatie van deze UCI Women's WorldTour-wedstrijd overeen gekomen.

  lees verder >
 • Boels Ladies Tour 2017 start in Wageningen

  Boels Ladies Tour 2017 start in Wageningen

  13 juni 2017 - De Boels Rental Ladies Tour start op dinsdag 29 augustus 2017 in het Gelderse Wageningen. Deze 1e (A) etappe is 4,3 kilometer lang en voert dwars door de binnenstad van Wageningen, de woonplaats van Nederlands kampioene tijdrijden Annemiek van Vleuten. De start is op het 5 Mei Plein, de finish is op de Bevrijdingsstraat. Later op de dag volgt een avondetappe met start en finish in Gennep.

  lees verder >
 • Arnhem voor drie jaar etappeplaats in Boels Ladies Tour

  Arnhem voor drie jaar etappeplaats in Boels Ladies Tour

  25 mei 2017 - De Boels Ladies Tour kent de komende drie edities een aankomst in Arnhem. De Gelderse provinciehoofdstad ontvangt dit jaar de tweede etappe van deze UCI Women's WorldTour-wedstrijd op 30 augustus.

  lees verder >