News

 • Nederlandse vrouwentoppers in Boels Ladies Tour

  Nederlandse vrouwentoppers in Boels Ladies Tour

  21 augustus 2017 - De Boels Ladies Tour heeft van 29 augustus tot en met 3 september een groot aantal Nederlandse vrouwentoppers aan het vertrek staan. De enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour mag onder anderen olympisch kampioene Anna van der Breggen, Nederlandse kampioene én titelverdedigster Chantal Blaak en Europees kampioene Ellen van Dijk aan het vertrek verwachten.

  lees verder >
 • Aankomst Boels Ladies Tour in Gennep verschoven naar 2018

  Aankomst Boels Ladies Tour in Gennep verschoven naar 2018

  6 juli 2017 - De gemeente Gennep is in 2018 aankomstplaats in de Boels Ladies Tour, dat zijn gemeente en de organisatie van deze UCI Women's WorldTour-wedstrijd overeen gekomen.

  lees verder >
 • Boels Ladies Tour 2017 start in Wageningen

  Boels Ladies Tour 2017 start in Wageningen

  13 juni 2017 - De Boels Rental Ladies Tour start op dinsdag 29 augustus 2017 in het Gelderse Wageningen. Deze 1e (A) etappe is 4,3 kilometer lang en voert dwars door de binnenstad van Wageningen, de woonplaats van Nederlands kampioene tijdrijden Annemiek van Vleuten. De start is op het 5 Mei Plein, de finish is op de Bevrijdingsstraat. Later op de dag volgt een avondetappe met start en finish in Gennep.

  lees verder >
 • Arnhem voor drie jaar etappeplaats in Boels Ladies Tour

  Arnhem voor drie jaar etappeplaats in Boels Ladies Tour

  25 mei 2017 - De Boels Ladies Tour kent de komende drie edities een aankomst in Arnhem. De Gelderse provinciehoofdstad ontvangt dit jaar de tweede etappe van deze UCI Women's WorldTour-wedstrijd op 30 augustus.

  lees verder >
 • Boels Ladies Tour krijgt met Vaals en Sittard-Geleen Limburgs slotweekend

  Boels Ladies Tour krijgt met Vaals en Sittard-Geleen Limburgs slotweekend

  14 maart 2017 - De Boels Ladies Tour kent een Limburgs slotweekend in 2017. De enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour voert zaterdag 2 september van Weert naar Vaals. Een dag later wordt op een selectief parcours de slotetappe van de Boels Ladies Tour verreden rond Sittard-Geleen.

  lees verder >
 • Weert aankomst- en vertrekplaats in Boels Ladies Tour

  Weert aankomst- en vertrekplaats in Boels Ladies Tour

  20 december 2016 - De Boels Ladies Tour brengt de absolute top van het vrouwenwielerpeloton in 2017 naar Weert. De Limburgse gemeente is namelijk op vrijdag 1 september aankomstplaats van de enige Nederlandse etappekoers uit de UCI Women's WorldTour.

  lees verder >