News

 • Chantal Blaak wint 19e Boels Rental Ladies Tour

  Chantal Blaak wint 19e Boels Rental Ladies Tour

  4 september 2016 - Chantal Blaak heeft zondag in Valkenburg de 19e editie van de Boels Rental Ladies Tour gewonnen. De renster van Boels-Dolmans hield in de loodzware slotetappe door Limburg stand. Deze rit, die voerde over het parcours van de Amstel Gold Race voor mannen, werd gewonen door Kasia Niewiadoma.

  lees verder >
 • Lisa Brennauer wint massasprint Boels Rental Ladies Tour in Tiel

  Lisa Brennauer wint massasprint Boels Rental Ladies Tour in Tiel

  3 september 2016 - Lisa Brennauer heeft de vijfde etappe van de Boels Rental Ladies Tour gewonnen. De Duitse van Canyon-Sram toonde zich in Tiel de snelste van het peloton.Loren Rowney (Orica-AIS) kwam als tweede over de streep, Jolien D'hoore nog derde. Op de vierde plaats was Nina Kessler de beste Nederlandse in de daguitslag.

  lees verder >
 • Roy wint vierde rit Boels Rental Ladies Tour

  Roy wint vierde rit Boels Rental Ladies Tour

  2 september 2016 - Sarah Roy heeft de vierde etappe van de Boels Rental Ladies Tour gewonnen. De Australische toonde zich de snelste van een kopgroep van veertien in de straten van Den Bosch. De renster van Orica-AIS ging Evy Kuijpers (tweede) en Susanne Andersen (derde) vooraf.

  lees verder >
 • Poolse Niewiadoma wint selectieve rit naar Sittard in Boels Rental Ladies Tour

  Poolse Niewiadoma wint selectieve rit naar Sittard in Boels Rental Ladies Tour

  1 september 2016 - Kasia Niewiadoma heeft de derde etappe van de Boels Rental Ladies Tour gewonnen. De Poolse van Rabo-Liv toonde zich in Sittard de snelste van een kopgroep van veertien koploopsters door Amy Pieters (tweede), Chantal Blaak (derde). Blaak (Boels-Dolmans) is de nieuwe leidster.

  lees verder >
 • Boels-Dolmans maakt favorietenrol waar in ploegentijdrit

  Boels-Dolmans maakt favorietenrol waar in ploegentijdrit

  31 augustus 2016 - Het Boels-Dolmans Cycling Team heeft woensdagavond de 26,4 kilometer lange ploegentijdrit rond Gennep in de Boels Rental Ladies Tour gewonnen. De ploeg van Danny Stam kwam met alle zes rensters over de streep, waardoor de jonge Deense Amalie Dideriksen leidster blijft.

  lees verder >
 • Dideriksen wint en leidt in Boels Ladies Tour

  Dideriksen wint en leidt in Boels Ladies Tour

  30 augustus 2016 - De eerste etappe van de Boels Ladies Tour is gewonnen door Amalie Dideriksen. De Deense voormalig wereldkampioene bij de junior-vrouwen van Boels-Dolmans wees de Zweedse Sara Mustonen terug in de massasprint

  lees verder >