News

 • Boels Ladies Tour 2017 start in Wageningen

  Boels Ladies Tour 2017 start in Wageningen

  13 juni 2017 - De Boels Rental Ladies Tour start op dinsdag 29 augustus 2017 in het Gelderse Wageningen. Deze 1e (A) etappe is 4,3 kilometer lang en voert dwars door de binnenstad van Wageningen, de woonplaats van Nederlands kampioene tijdrijden Annemiek van Vleuten. De start is op het 5 Mei Plein, de finish is op de Bevrijdingsstraat. Later op de dag volgt een avondetappe met start en finish in Gennep.

  lees verder >
 • Arnhem voor drie jaar etappeplaats in Boels Ladies Tour

  Arnhem voor drie jaar etappeplaats in Boels Ladies Tour

  25 mei 2017 - De Boels Ladies Tour kent de komende drie edities een aankomst in Arnhem. De Gelderse provinciehoofdstad ontvangt dit jaar de tweede etappe van deze UCI Women's WorldTour-wedstrijd op 30 augustus.

  lees verder >
 • Boels Ladies Tour krijgt met Vaals en Sittard-Geleen Limburgs slotweekend

  Boels Ladies Tour krijgt met Vaals en Sittard-Geleen Limburgs slotweekend

  14 maart 2017 - De Boels Ladies Tour kent een Limburgs slotweekend in 2017. De enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour voert zaterdag 2 september van Weert naar Vaals. Een dag later wordt op een selectief parcours de slotetappe van de Boels Ladies Tour verreden rond Sittard-Geleen.

  lees verder >
 • Weert aankomst- en vertrekplaats in Boels Ladies Tour

  Weert aankomst- en vertrekplaats in Boels Ladies Tour

  20 december 2016 - De Boels Ladies Tour brengt de absolute top van het vrouwenwielerpeloton in 2017 naar Weert. De Limburgse gemeente is namelijk op vrijdag 1 september aankomstplaats van de enige Nederlandse etappekoers uit de UCI Women's WorldTour.

  lees verder >
 • Eerste etappe Boels Ladies Tour 2017 bekend; individuele tijdrit in Roosendaal

  Eerste etappe Boels Ladies Tour 2017 bekend; individuele tijdrit in Roosendaal

  8 november 2016 - De derde etappe van de komende Boels Ladies Tour wordt verreden in Roosendaal. Op de 31e augustus wacht de internationale wielertop bij de vrouwen een invidiuele tijdrit met start en finish in deze plaats. De Boels Ladies Tour maakt in 2017 voor het eerst deel uit van de UCI Women's WorldTour, de belangrijkste reeks wedstrijden voor vrouwen.

  lees verder >
 • Boels Ladies Tour krijgt WorldTour status

  Boels Ladies Tour krijgt WorldTour status

  15 oktober 2016 - De Boels Ladies Tour maakt komend jaar uit in de UCI Women's WorldTour. De internationale wielerbond heeft de recente aanvraag van de organisatie gehonoreerd. De Boels Ladies Tour is de belangrijkste etappekoers voor vrouwen in ons land en wordt met de promotie één van de drie Nederlandse wedstrijden in de belangrijkste reeks wedstrijden voor vrouwen in 2017.

  lees verder >