News

 • Boels Rental ook komende drie jaar hoofdsponsor Ladies Tour

  Boels Rental ook komende drie jaar hoofdsponsor Ladies Tour

  9 mei 2018 - Boels Rental is ook de komende drie jaar de hoofdsponsor van de Holland Ladies Tour, die tot en met 2020 onder de naam Boels Ladies Tour wordt verreden. Dit zijn organisator Courage Events en het verhuurbedrijf onlangs overeen gekomen.

  lees verder >
 • Driedaagse in Limburg maakt rittenschema Boels Ladies Tour rond

  Driedaagse in Limburg maakt rittenschema Boels Ladies Tour rond

  6 maart 2018 - De Boels Ladies Tour heeft het rittenschema voor de editie 2018 rond. Op een persconferentie in Weert werd bekend gemaakt dat de belangrijkste Nederlandse etappekoers voor vrouwen maar liefst drie dagen in de provincie Limburg neerstrijkt. Daarmee speelt de meest zuidelijke provincie van ons land een belangrijke rol in het verloop van deze ronde.

  lees verder >
 • Boels Ladies Tour strijkt neer in Nijmegen

  Boels Ladies Tour strijkt neer in Nijmegen

  28 februari 2018 - De tweede etappe van de Boels Ladies Tour vindt dit jaar plaats in Nijmegen. Op woensdag 29 augustus start het UCI Women's WorldTour-peloton op de Grote Markt, de finishlijn wordt getrokken op de Voerweg. Dan hebben de rensters er 141 kilometer op zitten. Nadat de rensters een aanlooplus van zeventien kilometer achter der rug hebben, worden er zeven ronden van elk vijftien kilometer gereden met daarin de selectieve beklimmingen van de Van Randwyckweg, De Oude Holleweg en de Vogelzang. het parcours voert ook over de Zevenheuvelenweg.

  lees verder >
 • Clubrensters onder KNWU-vlag welkom in Boels Ladies Tour

  Clubrensters onder KNWU-vlag welkom in Boels Ladies Tour

  14 februari 2018 - De organisatie van de Boels Ladies Tour geeft de komende editie startgelegenheid aan enkele clubrensters. Deze Nederlandse etappekoers uit de Women's WorldTour vindt plaats van 28 augustus tot en met 2 september. Waar het de vorige editie niet mogelijk was om clubrensters aan de start te krijgen, biedt de internationale wielerbond UCI deze gelegenheid nu wel

  lees verder >
 • 21e Boels Ladies Tour eindigt met tijdrit in Roosendaal

  21e Boels Ladies Tour eindigt met tijdrit in Roosendaal

  14 december 2017 - De 21e editie van de Boels Ladies Tour eindigt in 2018 met een individuele tijdrit in Roosendaal. De Brabantse gemeente was ook dit jaar decor van een rit tegen de klok, maar herbergt komend jaar dus de allesbeslissende slotetappe van de enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour.

  lees verder >
 • Van Vleuten eindwinnares Boels Ladies Tour

  Van Vleuten eindwinnares Boels Ladies Tour

  3 september 2017 - Annemiek van Vleuten heeft zondag in Sittard de Boels Ladies Tour op haar naam geschreven. De renster van Orica-Scott zag haar eindzege in de 149 kilometer lange slotrit door Limburg niet meer in gevaar komen. Het was voor Van Vleuten haar eerste eindoverwinning in deze ronde

  lees verder >