News

 • Clubrensters onder KNWU-vlag welkom in Boels Ladies Tour

  Clubrensters onder KNWU-vlag welkom in Boels Ladies Tour

  14 februari 2018 - De organisatie van de Boels Ladies Tour geeft de komende editie startgelegenheid aan enkele clubrensters. Deze Nederlandse etappekoers uit de Women's WorldTour vindt plaats van 28 augustus tot en met 2 september. Waar het de vorige editie niet mogelijk was om clubrensters aan de start te krijgen, biedt de internationale wielerbond UCI deze gelegenheid nu wel

  lees verder >
 • 21e Boels Ladies Tour eindigt met tijdrit in Roosendaal

  21e Boels Ladies Tour eindigt met tijdrit in Roosendaal

  14 december 2017 - De 21e editie van de Boels Ladies Tour eindigt in 2018 met een individuele tijdrit in Roosendaal. De Brabantse gemeente was ook dit jaar decor van een rit tegen de klok, maar herbergt komend jaar dus de allesbeslissende slotetappe van de enige Nederlandse etappekoers in de UCI Women's WorldTour.

  lees verder >
 • Van Vleuten eindwinnares Boels Ladies Tour

  Van Vleuten eindwinnares Boels Ladies Tour

  3 september 2017 - Annemiek van Vleuten heeft zondag in Sittard de Boels Ladies Tour op haar naam geschreven. De renster van Orica-Scott zag haar eindzege in de 149 kilometer lange slotrit door Limburg niet meer in gevaar komen. Het was voor Van Vleuten haar eerste eindoverwinning in deze ronde

  lees verder >
 • Van der Breggen wint vijfde etappe naar Vaals

  Van der Breggen wint vijfde etappe naar Vaals

  2 september 2017 - Anna van der Breggen heeft de vijfde etappe van de Boels Ladies Tour gewonnen. De olympisch kampioene reed in deze rit van Stramproy naar Vaals in de finale weg met klassementsleidster Annemiek van Vleuten en toonde zich de snelste in de sprint. Van Vleuten verstevigt daarmee haar leidende positie.

  lees verder >
 • Brennauer sprint naar de winst in Weert

  Brennauer sprint naar de winst in Weert

  1 september 2017 - De vierde etappe van de Boels Ladies Tour van Gennep naar Weert is gewonnen door Lisa Brennauer. De Duitse van Canyon-Sram wees de Australische Chloe Hosking (tweede) en de Française Roxane Fournier (derde) achter zich. Kirsten Wild werd vierde en was daarmee de beste Nederlandse. Annemiek van Vleuten blijft leidster.

  lees verder >
 • Van Vleuten opnieuw sterkste tijdrijdster in Boels Ladies Tour

  Van Vleuten opnieuw sterkste tijdrijdster in Boels Ladies Tour

  31 augustus 2017 - De derde etappe van de Boels Ladies Tour is gewonnen door Annemiek van Vleuten. De renster van Orica-Scott hield Ellen van Dijk vier seconden achter zich in de 16,9 kilometer lange tijdrit rond Roosendaal. Dinsdag won de Gelderse al de openingstijdrit in Wageningen.

  lees verder >